Laat de brandweer weten of er nog een huisdier in je woning zit met deze sticker.

Voor onze dierenvrienden bevestig de kaart voor uw raam zodat de hulpdiensten in geval van nood weten hoeveel dieren er nog in huis zijn.

Deze kaarten zijn “GRATIS” te verkrijgen tot uitputting van de voorraad.

Gelieve contact op te nemen met het uur en hoeveelheid voor afhaling, gebruik volgende link :

Afhaling en bestelling PET ALERT

Ook af te halen Regielaan 2020 Indz : Schurhovenveld 1/2, 3800 Sint-Truiden Tel: 011/78.55.20 GSM 0495/93.38.52 (24/24 7/7)

Ook af te halen Stationstraat 180/3 Indz : Den Teugel, 3110 Rotselaar Tel: 016/77.27.77 GSM 0495/93.38.52 (24/24 7/7)

 

 

Druk met rechtermuisknop en dan op afbeelding opslaan

 

Of maak gebruik van de uniforme huisdier sticker van de Vlaamse overheid

Voor al onze dierenvrienden goed nieuws….

“Steden en gemeenten hebben nu geen enkele reden meer om nee te zeggen tegen de huisdiersticker. Wie zijn huisdier graag ziet, maakt het de brandweer gemakkelijk”, zegt Ben Weyts. 

Verschillende gemeenten maken nu al gebruik van een huisdiersticker. Daardoor zijn er heel wat verschillende stickers in omloop. Soms bestaan er zelfs verschillende varianten binnen dezelfde brandweerzone. Minister Weyts geeft alle Vlaamse gemeenten nu de mogelijkheid om in te tekenen op een uniforme huisdiersticker. 

“De Vlaamse overheid zal de drukkosten betalen voor alle steden en gemeenten”, zegt Weyts. “Vele gemeenten keken op tegen de kosten, maar als gemeentebestuur moet je de sticker nu alleen verspreiden. Je maakt het de brandweer dan veel gemakkelijker om tijdens een interventie snel en efficiënt te opereren en kan vele dierenlevens redden”

 

Druk met rechtermuisknop en dan op afbeelding opslaan