Over ons

Geplaatst in: Info 0

Wie zijn Wij ?

Momenteel zijn we een groep van 3 mensen met 32 actieve zones in Landen.
Even voorstellen, Annemie Vrolijk, Hubert Ulens en Karel Peeters en een vierde lid staat er aan te komen. Wij streven naar een coherent team.

Wij waren erbij van de eerste dag van het ontstaan van het WABP systeem.
Alhoewel al op Facebook naam/zone “BTZ omgeving Rufferdinge” al actief was (BTZ staat voor Buurt toezicht) en reeds het daglicht zag op 6 Juli 2017. (Verificatie op FB mogelijk). Deze werd opgeheven om over te gaan naar een WABP Landen en deelgemeenten om tot een uniform systeem over te gaan.

Ons team is een gedreven groep vrijwilligers waarbij onze medemensen op de eerste plaats staan wat veiligheid en privacy aangaat.
Daardoor zijn wij volledig onafhankelijk moeten gaan werken omdat de steun en support die wij hadden verleend niet overeenstemt met de werkelijke waarden en daden.
De betrokken persoon die wij steunden verwijderde ons zonder enig verhaal daar wij zijn methoden niet meer konden goedkeuren. Zonder enig overleg poogde hij een transfer van onze leden onder het mom van een reorganisatie. Dit was een schending van de wet op de privacy.

Ons op allerlei manieren probeerde deze ons in diskrediet te brengen door nonsens en leugens te verkondigen op allerlei FB kanalen en media.
De normen en waarden werden van het hele systeem met opzet misbruikt, we leven niet meer in een dictatuur en dit was voor ons onaanvaardbaar.
Dit werd bevestigd door de stichter en grondlegger van het WABP systeem die de samenwerking met betrokkene stopzette op 31 december 2017.

Ons team komt regelmatig samen om onze werkwijze en inzet voor onze de burgers te kunnen verbeteren.

Onze eerste vereiste is het luisteren naar de wensen en verzuchtingen, om zo goed en correct mogelijke info te kunnen geven.

Wat de privacy van de gegevens betreft hebben wij correcte gegevens mogen ontvangen van de privacy commissie, ter inzage altijd beschikbaar.
Wij voldoen volledig aan de eisen wat dit betreft, alle gegevens zijn beveiligd met paswoord en opgeslagen op backup systemen.
De gegevens zijn niet voor marketingdoeleinden en worden niet aan derden meegedeeld. Deze blijven uitsluitend bij de bevoegde beheerder.
Wij blijven actief op de hoogte van de reglementering op gebied van General Data Protection Regulation kortweg GDPR genoemd.
Meer info op volgende link www.privacycommission.be

Ons systeem draait op beveiligde SSL /TSL servers waarbij onze www.wabplanden.be een actief gegeven is.

Wij zijn altijd bereid om de nodige info te verlenen over de hele werking van onze WABP, wij streven naar transparantie.

WABP TEAM Landen